Rajská omáčka
Potřebné ingredience
máslo cibule hl.mouka vývar z hov. masa koření: celý pepř, nové koření, bobkový list, tymián, sůl rajská šťáva, protlak citron cukr
Postup přípravy
Takhle vypadá rajčatová šťáva, kterou na omáčku nejraději používám
na máslo dáme cibulku, hl. mouku, uděláme jíšku a zalijeme šťávou a rajč. protlakem, pokud chceme zahustit hotovou jíškou, tak postup s moukou vynecháme
uavříme hov. maso
omáčka před přecezením
maso necháme vychladnout
maso nakrájíme na plátky
uvařené těstoviny jako příloha
omáčku přecedíme a dochutíme
dobrou chuť!
s kuličkama z mletého masa a tentokrát byla z čerstvých a konzervovaných rajčat
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé